Vrlo cesto se najjeftiniji rent a car automobil ispostavi kao najskuplji. Kako god formirali cenu, uvek ce se naci neko ko je jeftiniji. Nije sve u ceni! Dinar gore ili dole ne menja puno, ali kvalitet, ljudski i personalni odnos cini mnogo. Nama u TWIGA rent a car-u, je najbitnije da se
klijent oseca zadovoljno. Ne zelimo da nas klijenti pamte ne kao najjeftiniji rent a car , vec kao najbolji rent a car u Beogradu, i sire.

Mozemo reci da je nas cilj i moto biti najbolji.I svakodnevno se trudimo da budemo bolji nego juce. Postoje dva osnovna faktora na osnovu kojih se formiraju cene, a to su kategorija vozila i duzina trajanja najma. Kod nas u TWIGA rent a car-u vozila smo podelili u sledece grupe:

  1. Mali gradski auto
  2. Auto srednje kategorije
  3. Monovolumenska vozila
  4. Limuzine
  5. SUV vozila

Ukoliko je vozilo vece, utoliko se i cena povecava. Ukoliko je manje, tada se cena smanjuje. Sto se drugog faktora tice, a to je vreme trajanja najma, naravno sto je duzi period, to je cena povoljnija. Najskuplja opcija je rentiranje auta na 24h. Vozila TWIGA rent a car-a su sva sa dizel agregatima, i prilikom preuzimanja dobijate ih sa punim rezervoarom goriva. Od dodatnih pogodnosti tu su i isporuka na zeljenu adresu, prelazak preko granice, zeleni karton, i sl.

Postoje odredjene pogodnosti koje TWIGA rent a car daje gratis kao najjeftiniji rent:

Sediste za dete, GPS navigacioni uredjaj, ako model koji rentirate nema, zimska oprema, kasko osiguranje. Kod nas ne postoje skriveni troskovi, sve je vrlo transparentno, a ako i mozda imate neku nedoumicu, nase ljubazno i strucno osoblje ce vam sa zadovoljstvom pomoci.

Uvek je licni utisak i iskustvo najbitnije, tako da mi s ponosom zelimo da istaknemo da nam se veliki broj klijenatsa iznova i iznova vraca. I to nam je najvrednija reklama. Takodje, tu je i cinjenica, da smo neuporedivi sa kvalitetom usluge i vozila koje dobijate za svoj novac. A cene su vrlo pristupacne, necemo reci najjeftiniji rent a car na trzistu, vec najbolji.

Vidimo se, TWIGA tim!