Ostajemo i danas pri pitanjima koja nam se najcesce postavljaju, u cilju da vam sto vise priblizimo ceo postupak rentiranja vozila kod nas u TWIGA rent a car-u.

– Da li dovozite vozila na zeljenu adresu?
Kao opcija ta usluga postoji, uz nadoknadu. Nase sediste je u Tabanovackoj ulici broj 8, tako da je tu i na Aerodromu Beograd preuzimanje besplatno.

– Da li treba da vratim opran automobil?
Nasa preporuka i molba svim klijentima je da se prema vozilima ponasaju kao da su njihova, kao dobri domacini i da vozilo vrate onako kako su ga preuzeli, sto ne znaci da treba da ga voze u servis za pranje, ako je normalno zaprljan, od redovnog koriscenja. Jedino ako je potrebno dubinsko pranje vozila, koje se odnosi na mnogo zaprljan automobil i na fleke , klijent je duzan to da nadoknadi.

– Da li smem da predjem granicu?
U slucaju da klijent treba da putuje van granica Republike Srbije, to mora i da naglasi prilikom preuzimanja vozila. Postoje odredjena pravila koja se ticu izlazaka iz zemlje, tj. postoje zemlje za koje prelazak preko granice nije dozvoljen, a to su Albanija, Turska i bivse Sovjetske republike.

– Da li neko drugi sme da upravlja vozilom?
Vozilom iskljucivo sme da upravlja lice koje se nalazi na ugovoru o najmu automobila. Prilikom preuzimanja, ako zelite da jos neko upravlja vozilom, morate priloziti i njegova dokumenta. Ta usluga je u TWIGA rent a car-u besplatna.

– Da li je moguce iznajmiti sediste za dete, GPS, i sl?
Sve ove dodatke u nasoj rent a car agenciji dobijate takodje besplatno, u zavisnosti sta vam je u datom momentu potrebno

– Da li vozila sadre opremu u skladu sa vremenskim uslovima?
Da, ukoliko je u pitanju zimski period nasa vozila imaju zimske gume, lance i propratnu opremu. Kada dodje letnji period vozila se servisiraju i menjaju se letnje gume.

– Trebam li proveriti stanje vozila pre preuzimanja?
Vi i nas tehnicar cete zajednopregledati automobil i zabeleziti stanje auta na posebnom obrascu.

Nadam se da smo vam priblizili i pojasnili proceduru iznajmljivanja vozila u nasoj rent a car agenciji.

Vidimo se, TWIGA tim!