Veliki broj ljudi kada uzima rent a car automobil ima mnogo pitanja i poprilicno je rezervisan, da ne kazemo uplasen. Sto je normalno obzirom na cinjenicu da vozite auto koji nije vas. Postoje neka pitanja koja nam klijenti najcesce postavljaju i koja mi, TWIGA rent a car mislimo da su bitna da nasi klijenti znaju.

Uobičajena pitanja:

– Ko moze uzeti automobil iz rent a car-a?
Svako lice koje ima trajnu vozacku dozvolu, i minimum 21 godinu moze iznajmiti automobil.

– Da li dajem depozit?
Ovo je pitanje koje se najcesce proteze, i mi kao ozbiljan rent a car moramo imati neku sigurnost, kada klijentu koga prvi put vidimo damo vozilo na koriscenje, bilo na duzi ili kraci period najma. Depozit je minimalan i zavisi od kategorije vozila koju rentirate.

– Sta se desava sa saobracajnim prekrsajima?
Svaki klijent je odgovoran za nacinjene prekrsaje i duzan je da ih izmiri.

– Kasko osiguranje?
Najvise pitanja upravo je vezano za ovo pitanje. Da, sva nas vozila jesu kasko osogurana, ali svako ko je imao priliku da sesusretne sa kasko polisama zna da one nisu stopostotne. To jest da postoji ucesce u steti, a to je opet razlicito od kategorije, tj. vrednosti vozila. Mi u TWIGA rent a car-u detaljno svakom klijentu objasnimo celu proceduru vezanu za kasko, jer nam je jako bitno da se klijent oseca sigurno kada rentira automobila u nasoj rent a car agenciji.

– Sta se desava ako se desi nezgoda?
Ako se desi saobracajna nezgoda, klijent je duzan da pozove policiju, jer jedino se tako moze aktivirati kasko polisa. Bez policijskog zapisnika, kasko ne vazi. U slucaju, da je neko drugo lice izazvalo nezgodu, mora se popuniti “Evropski zapisnik” u kome ce se popuniti svi podaci o ucesnicima i gde ce se svako izjasniti o svojoj krivici.

– Sta ako mi se auto pokvari?
Neplanirane situacije se desavaju, ali mi u TWIGA rent car-u vam obezbedjujemo pomoc na putu 24h u celoj Srbiji. U slucaju da auto ne moze da se popravi u najkracem mogucem roku, obezbedicemo vam drugo vozilo iste ili vise kategorije.

Nastavak sledi…